Problem z urzedem celnym

Witam. Wygralem 7 paczek z 275 na tej aukcji: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320183317267&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=011 Dostalem zawiadomienie od urzedu celnego, ze przyszly paczki, jednak nie bylo to 7 paczek po 2kg tylko 14 po 1kg. Kazali mi przedstawic wydruki z paypala i ebaya. W podsumowaniu zamowienia na ebay`u i paypalu mam wyraznie zaznaczone, ze zaplacilem za 7 paczek. To, ze to ma byc lacznie 14kg i okolo 320 plyt nie, to jest tylko w opisie aukcji. Urzad celny nie ma ode mnie dokumentow, ktore by stanowily upowaznienie do wydania mi 14 paczek, moge otrzymac tylko 7. Wystarczy jesli bede mial jakis dokument swiadczacy o tym, ze mialo to byc taka waga lub tyle sztuk. Jak mam sie ratowac? To, ze mi sprzedajacy wysle maila, ze wyslal w ten sposob to im to nie wystarcza. Czy Ebay jest mi jakos wstanie pomoc? Nie wiem nawet jak sie z nimi skontaktowac poniewaz nie ma nigdzie takiego tematu, zeby moc wyslac im wiadomosc.
Pokaż cały temat
Nie mam zandego rachunku czy faktury. Te plyty byly uzywane, ktos wyprzedawal swoja kolekcje.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań