Powiązanie kont eBay i PayPal

Witam! Robię wszystko jak należy - łączę konto przez Mój eBay/Moje konto oraz poprzez link na aukcji. Nadal nic - nie mogę zalicytować... Co robić?! Proszę o jak najszybsze odpowiedzi, aukcja kończy się niebawem 😞

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

Nie, miałem na myśli PayPal.pl. I gdzie napisałem, że nie wylicytowałem z polskiego eBaya? Musiałem wejść na eBay.com, tam dołączyć PayPal, wróciłem na polski eBay i wszystko już grało. I wysyłają do Polski, bo niby dlaczego mieliby nie wysyłać? Z tego co widzę, problemy są głównie z Włochami, z Polską nie ma żadnych. Wiem coś na ten temat, bo bez jednej - wszystkie moje transakcje były zakupami z USA lub UK.
iwawu
Użytkownik
To, że istnieje ebay.pl, bo to masz pewnie na myśli, nie znaczy, że sprzedający wysyła do Polski, zwłaszcza że nie udało ci się wylicytować z polskiego ebay-a. Radzę sprawdzić przed wpłaceniem kasy, czy wysyłają do tutaj (warto dorzucić mimochodem, że oficjalnie zwalczyliśmy już komunizm).
Wysyłka zadziała, bo na PayPal mam podany polski adres. Dlaczego miałaby nie zadziałać? PayPal ma przecież polską stronę... Licytacja na aukcji zadziałała, z resztą też będzie dobrze.
iwawu
Użytkownik
Wysyłka prawdopodobnie również nie zadziała.
OK, już znalazłem odpowiedź. Trzeba robić wszystko przez zakładkę MOJE KONTO ale.... poprzez ebay.com. Na polskim to nie działa... 😞
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań