Paypal - ebay - transakcje zagraniczne

nawrota
Użytkownik
Kupilem rpzedmiot w Niemczech i koszt wysylki do Polski to 20euro. wiec pomyslalem ze jezeli mam rodzine w Niemczech to moga mi wyslac do tej rodziny ten przedmiot i wtedy zaplace nie 20euro tylko 5euro za przesylke. Teraz jest taki problem, ze jak chcialbym zaplacic przez Ebay i PayPal musze zalpacic tak jakbym wysylal do Polski czyli 20euro za przesylke. Wiec mam takie pytanie czy jak zaplace bezposrednio z konta paypal na konto mailowe paypal tego uzytkownika czy bede mial jakies podstawy do tego zeby potem w razie nieuczciowsci tego sprzedajacego czyli mimo dostarczenia piniedzy na jego konto on powie ze ich nie dostal i nie wysle towaru bo przelew byl bezposredni z konta na konto a nie przez Ebay. Moge potem jakos domagac sie sprawiedliwosci?
Pokaż cały temat
nawrota
Użytkownik
1. tak 2. Tam gdzie jest opjca: Zaplac za przedmiot z serwisu Ebay to jest napisane: Nie znaleziono żadnych przedmiotów wymagających zapłaty w tym momencie. a w szczegółach transakcji: Szczegóły transakcji Płatność wysłana (unikatowy numer identyfikacyjny transakcji: 1............4) Nazwa firmy: V......l R.....k E-mail: v-r......k@web.de Płatność wysłana do: v-r......k@web.de Informacje kontaktowe firmy Adres e-mail działu obsługi klienta: v-r......k@web.de Telefon działu obsługi klienta: +49 5.......7 Łączna kwota: -€30,07 EUR Wysokość opłaty: €0,00 EUR Kwota netto: -€30,07 EUR Data: 20 marca 2010 Godzina: 10:28:23 CET Status: Zakończona Temat: Halo Uwaga: Ebay - Nawrota http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120538167712&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1357wt_95... I pay for those shoes. tam gdzie sa kropki sa liczby albo nazwy
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań