Paypal - ebay - transakcje zagraniczne
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
30-03-2010 14:06
Kupilem rpzedmiot w Niemczech i koszt wysylki do Polski to 20euro. wiec pomyslalem ze jezeli mam rodzine w Niemczech to moga mi wyslac do tej rodziny ten przedmiot i wtedy zaplace nie 20euro tylko 5euro za przesylke. Teraz jest taki problem, ze jak chcialbym zaplacic przez Ebay i PayPal musze zalpacic tak jakbym wysylal do Polski czyli 20euro za przesylke. Wiec mam takie pytanie czy jak zaplace bezposrednio z konta paypal na konto mailowe paypal tego uzytkownika czy bede mial jakies podstawy do tego zeby potem w razie nieuczciowsci tego sprzedajacego czyli mimo dostarczenia piniedzy na jego konto on powie ze ich nie dostal i nie wysle towaru bo przelew byl bezposredni z konta na konto a nie przez Ebay. Moge potem jakos domagac sie sprawiedliwosci?
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
30-03-2010
15:44
tzn. przez ebay tez place przez paypal. ale jak sie wejdzie oddzielnie w paypal i sie przeleje pieniadze za towar ale sie nie zaznaczy ze za ten dokladny bo tam cena wynosi przykladowo 100euro a ja chce zaplacic sprzedawcy 85euro bo tak sie z nim ugadalem przedtem. to jest legalne?
0
Podziękowań