PKO

halina-t
Użytkownik
Witam. Wysłałam pieniądze na PayPal poprzez internet. Robiłam to pierwszy raz w taki sposób. Wszystko wypełniłam i potwierdziłam. Jednak po tym nie dostałam żadnego potwierdzenia udanego przelewu. Nic nie pisze na temat mojej wysyłki pieniądzy. Wy też tak macie? Czy u Was odrazu pojawia sie informacja o dokonaniu przelewu czy dopiero gdy pieniądze dotrą na konto w PayPal?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

halina-t
Użytkownik
Wlasnie robilam wszystko tak jak w filmiku.
Czy dokładnie tak zrobiłaś? kliknij na link http://www.youtube.com/watch?v=po1RIIa576w pozdrawiam
Czy w tytule wpłaty wpisałaś Twój unikalny kod przypisany Ci przez system paypal? coś takiego 3f560g..... pozdrawiam i chyba musisz się dowiedzieć w swoim banku gdzie Twoja kasa powędrowała
halina-t
Użytkownik
Czekam już tydzień, a pieniedzy na PayPal nadal nie ma. Jestem pewna, ze wszystko dobrze wypełniłam przy wysyłce pieniedzy na konto PayPal. Wy tez tak długo czekacie?
halina-t
Użytkownik
A ile mam czasu na przesłanie pieniedzy sprzedającemu?
halina-t
Użytkownik
Dziekuje bardzo za informacje. Pozdrawiam
Witam. Potwierdzenie przychodzi na maila zazwyczaj 2-3 dni po przelaniu pieniędzy z banku na konto Paypal. Czasem przelew idzie bardzo szybko, np. w jeden dzień. W momencie gdy przelewa się pieniądze nie ma żadnego potwierdzenia, przychodzi ono dopiero gdy pieniądze przyjdą na Paypal. Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań