Opłata za grudzień/styczeń?

wonwonjan
Użytkownik
Poniżej treść emaila jaka otrzymałem 20.01.08 a informują na swojej stronie, że opłaty zaczną obowiązywać od 1.02.08. Czekam na wyjaśnienie od Ebay. ---------------- Możesz obejrzeć swoją miesięczną fakturę za okres od 16. Grudzień 2007 do 15. Styczeń 2008 online w serwisie eBay. Kwota do zapłaty: €2,02 Musisz uregulować płatności. Aby wyświetlić swoją fakturę i dokonać płatności: 1. Przejdź do strony www.ebay.pl i kliknij przycisk Mój eBay widoczny u góry większości stron serwisu eBay. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się. 2. Kliknij łącze Konto sprzedającego (w lewym menu w sekcji Moje konto). 3. Kliknij łącze Wyświetl faktury, a następnie z menu rozwijanego wybierz fakturę, którą chcesz wyświetlić. 4. Aby dokonać płatności, w sekcji Opłaty z tytułu sprzedaży serwisie eBay kliknij łącze Dokonaj płatności jednorazowej. Dziękujemy za korzystanie z serwisu eBay. Z poważaniem, eBay
Pokaż cały temat
a mnie nie olali:) 🙂 oto co dostałam w odpowiedzi:Witaj Moniko!Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta eBay w związku z otrzymanym rachunkiem za subskrypcję Sklepu.W ciągu ostatnich kilku dni część właścicieli Sklepów w serwisie eBay.plotrzymała fakturę z opłatami subskrypcyjnymi za Sklepy. Faktura ta została wystawiona w wyniku błędu systemowego. W związku z tym uznaj proszę otrzymaną fakturę za niebyłą. Pracownicy naszego Działu Finansowego pracują już nad korektą kont, w wyniku którejnaliczone opłaty zostaną zwrócone.Dodatkowe informacje:Następujące opłaty za Sklepy w serwisie eBay.pl zaczną obowiązywać od dnia 1 lutego 2008:- Opłata za wystawienie przedmiotu w Sklepie eBay: naliczana będzie za każdy wystawiony w sklepie przedmiot.- Prowizja od ceny końcowej: pobierana, jeżeli wystawiony w Sklepie przedmiot zostanie sprzedany.Następujące opłaty za Sklepy w serwisie eBay.pl zaczną obowiązywać od dnia 1 marca 2008:- Opłata subskrypcyjna: pobierana będzie raz w miesiącu; jej wysokość zależy od wielkości Sklepu. Opłata subskrypcyjna pobierana jest za pełnymiesiąc i jest płatna z góry.Więcej informacji na temat opłat za Sklepy znajdziesz na poniższej stronie Pomocy: http://aplikacje.ebay.pl/oplaty/#storesRaz jeszcze przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niejasności, związanez wystawioną omyłkowo fakturą. Jeżeli masz w związku z tym dodatkowe pytanie skontaktuj się z nami ponownie. Chętnie na nie odpowiemy.Pozdrawiam bardzo serdecznie.Lucjan HorowskiDział Obsługi Klienta eBay
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań