Opłata za grudzień/styczeń?

wonwonjan
Użytkownik
Poniżej treść emaila jaka otrzymałem 20.01.08 a informują na swojej stronie, że opłaty zaczną obowiązywać od 1.02.08. Czekam na wyjaśnienie od Ebay. ---------------- Możesz obejrzeć swoją miesięczną fakturę za okres od 16. Grudzień 2007 do 15. Styczeń 2008 online w serwisie eBay. Kwota do zapłaty: €2,02 Musisz uregulować płatności. Aby wyświetlić swoją fakturę i dokonać płatności: 1. Przejdź do strony www.ebay.pl i kliknij przycisk Mój eBay widoczny u góry większości stron serwisu eBay. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się. 2. Kliknij łącze Konto sprzedającego (w lewym menu w sekcji Moje konto). 3. Kliknij łącze Wyświetl faktury, a następnie z menu rozwijanego wybierz fakturę, którą chcesz wyświetlić. 4. Aby dokonać płatności, w sekcji Opłaty z tytułu sprzedaży serwisie eBay kliknij łącze Dokonaj płatności jednorazowej. Dziękujemy za korzystanie z serwisu eBay. Z poważaniem, eBay

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

a mnie nie olali:) 🙂 oto co dostałam w odpowiedzi:Witaj Moniko!Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta eBay w związku z otrzymanym rachunkiem za subskrypcję Sklepu.W ciągu ostatnich kilku dni część właścicieli Sklepów w serwisie eBay.plotrzymała fakturę z opłatami subskrypcyjnymi za Sklepy. Faktura ta została wystawiona w wyniku błędu systemowego. W związku z tym uznaj proszę otrzymaną fakturę za niebyłą. Pracownicy naszego Działu Finansowego pracują już nad korektą kont, w wyniku którejnaliczone opłaty zostaną zwrócone.Dodatkowe informacje:Następujące opłaty za Sklepy w serwisie eBay.pl zaczną obowiązywać od dnia 1 lutego 2008:- Opłata za wystawienie przedmiotu w Sklepie eBay: naliczana będzie za każdy wystawiony w sklepie przedmiot.- Prowizja od ceny końcowej: pobierana, jeżeli wystawiony w Sklepie przedmiot zostanie sprzedany.Następujące opłaty za Sklepy w serwisie eBay.pl zaczną obowiązywać od dnia 1 marca 2008:- Opłata subskrypcyjna: pobierana będzie raz w miesiącu; jej wysokość zależy od wielkości Sklepu. Opłata subskrypcyjna pobierana jest za pełnymiesiąc i jest płatna z góry.Więcej informacji na temat opłat za Sklepy znajdziesz na poniższej stronie Pomocy: http://aplikacje.ebay.pl/oplaty/#storesRaz jeszcze przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niejasności, związanez wystawioną omyłkowo fakturą. Jeżeli masz w związku z tym dodatkowe pytanie skontaktuj się z nami ponownie. Chętnie na nie odpowiemy.Pozdrawiam bardzo serdecznie.Lucjan HorowskiDział Obsługi Klienta eBay
mnie tez cos policzyli ale nie czekam na ich odpowiedz bo sie pewnie nie doczekam a oplaty leca... zamknalem sklep i zamknalem aukcje z promocjami- za to licza chyba wstecz...
wonwonjan
Użytkownik
Od 20.01.08 czekam na wyjaśnienie i żadnej konkretnej odpowiedzi z eBay nie otrzymałem.Widzę, że nie jestem osamotniony...w olewaniu przez Dział Obsługi Klienta
ja mam tak samo pisałem do ebay ale nie odpisują
wonwonjan
Użytkownik
Oto chodzi, że nie. Nic na płatnym ebey nie wystawiałem.
pewnie wystawiales w tym czasie na jakims platnym Ebayu...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań