Opłata za grudzień/styczeń?

wonwonjan
Użytkownik
Poniżej treść emaila jaka otrzymałem 20.01.08 a informują na swojej stronie, że opłaty zaczną obowiązywać od 1.02.08. Czekam na wyjaśnienie od Ebay. ---------------- Możesz obejrzeć swoją miesięczną fakturę za okres od 16. Grudzień 2007 do 15. Styczeń 2008 online w serwisie eBay. Kwota do zapłaty: €2,02 Musisz uregulować płatności. Aby wyświetlić swoją fakturę i dokonać płatności: 1. Przejdź do strony www.ebay.pl i kliknij przycisk Mój eBay widoczny u góry większości stron serwisu eBay. Zostaniesz poproszony o zalogowanie się. 2. Kliknij łącze Konto sprzedającego (w lewym menu w sekcji Moje konto). 3. Kliknij łącze Wyświetl faktury, a następnie z menu rozwijanego wybierz fakturę, którą chcesz wyświetlić. 4. Aby dokonać płatności, w sekcji Opłaty z tytułu sprzedaży serwisie eBay kliknij łącze Dokonaj płatności jednorazowej. Dziękujemy za korzystanie z serwisu eBay. Z poważaniem, eBay
Pokaż cały temat
wonwonjan
Użytkownik
Od 20.01.08 czekam na wyjaśnienie i żadnej konkretnej odpowiedzi z eBay nie otrzymałem.Widzę, że nie jestem osamotniony...w olewaniu przez Dział Obsługi Klienta
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań