Numer z systemu monitorowania

paolka261
Użytkownik
Zadzwoniłam już ale miła Pani powiedziała mi,że takiego numeru nie sprawdzi gdyż powinien sie zaczynać na RJ.....GB a ja mam np 12- 111111.Sprzedający nie odpisuje na @. Myślisz,że skoro czekam już 9 dni na paczkę to powinnam się martwić? Paulina

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (9)

Odpowiedzi (9)

0matrix1
Użytkownik
Pisze on tutaj że jego córka trafiła do szpitala na jakaś tam chorobe i musial z nia zostac przez ponad tydzień i nie mial głowy do niczego innego teraz kiedy wrócił zajmiesie wszystkimi paczkami i wyśle je jak najszybciej, bardzo przeprasza z długi czas oczekiwania i postara sie jak najszybciej wysłac 😉 mniej wiecej tak to wygląda
paolka261
Użytkownik
Witaj, paolka261, hi im so so sorry for the delay my daughter was rushed into hospital last week with the swine flu and shes had to stay in and with her only being 6 iv had to stay with her so iv not been able to do anything for over a week iv only nipped home now to get all the house ready for when she comes home tomorrow but as soon as she is settled in i will be getting all my items packaged up and sent off which will be over the weekend i really am trully sorry about this and many thanx for ur patience thanx To ten list 🙂
0matrix1
Użytkownik
wklej nam jego odpoiedz tutaj a postaramy sie Ci odpowiedzieć
paolka261
Użytkownik
Dostałam od sprzedawcy wiadomość ale niestety tłumacz sobie nie radzi i nie mam bladego pojęcia o co w tym @ chodzi :( Może podasz mi swojego @ prześlę Ci treść wiadomości i jeśli Ty coś z tego rozumiesz powiesz mi o co chodzi. Mój @ paulina261@op.pl
to nie traking number, otwieraj spór w takim razie, nie ma na co czekać (zakładka konto > centrum rozstrzygania) podajesz nr aukcji a nast. piszesz powód po angielsku. Jeśli nie znasz języka skorzystaj z forum tłumaczenia
paolka261
Użytkownik
Witaj. Oto ten numer : 2-3613073 Paulina
tak, ten co dostałaś od PayPal'a
paolka261
Użytkownik
Jaki numer :) Ten numer nadania? Zakręcona jestem ;D
trzymaj się w jednym wątku zawsze możesz otworzyć spór w nie przekraczającym terminie 45 dni od zakończenia aukcji wklej tutaj ten numer
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań