Nie otwieraja się strony ebay - co robić?????

fernia25
Użytkownik
Nie mogę się zalogować ani na polski ani na niemiecki ebay ani na USA. Co się dzieje? Wiele lat kupuję na ebay-u a tu taki cyrk, którego nigdy nie było. Zawsze strony ebay chodziły bardzo dobrze. Mam w tej chwili zakupiony przedmiot i nie mogę dostac się do danych konta sprzedającego, które są mi potrzebne aby zapłacić za transakcję. Czy ktoś wreszcie zajmie głos w tej sprawie ze strony ebay-u?????. Proszę o pomoc!!!!!
Pokaż cały temat
eri-13
Użytkownik
Dotyczy "Internet explorer" W przeglądarce wejdź w Narzędzia - Opcje internetowe - Połączenia - Ustawienia sieci LAN - zlikwiduj aktualne zaznaczenia - zaznacz "Użyj serwera proxy dla sieci LAN..." - w adres wpisz http://w3cache.tpnet.pl - obok w port wpisz 8080. zatwierdź OK. Teraz jesteś ponownie na zakładce Połączenia. Kliknij na Ustawienia (ale nie te do góry tylko na te pod przyciskiem Usuń) - zlikwiduj aktualne zaznaczenia - zaznacz "Użyj serwera proxy dla sieci LAN..." - w adres wpisz w3cache.tpnet.pl - obok w port wpisz 8080. zatwierdź wszystkie pojawiające się OK. Zresetuj komputer. U mnie zadziałało. Informacje uzyskałem z serwisu Neostrady tel. 0 800 102 102
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay