Kontakt z uzytkownikiem

wic_79
Użytkownik
Ludzie ten "J-ebaY" jest do .... dup.. Nie wiem jak wy ale ja nie moge napisac do nikogo email-a kto nie ma zadnych wystawionych aukcji. Sprawdzcie, bo nie wiem czy to tylko u mnie tak jest. od 2 miesiecy komunikat : Nie można przesłać pytania. Osiągnięto dzienny limit wiadomości e-mail, które można wysłać za pomocą tej funkcji. Chociaz zadnych emaili nie wysylam, i jaki limit ??? - komptomitacja Reklamujac jeszcze ten serwis, kupilem tu tylko raz i zostalem odrazu naciagniety na 630 zl. Wiec jak nie chcecie byc oszukani jak ja, dajcie sobie spokoj bo zostana wam pozniej tylko pytania na forum. "Zostalem oszukany i co dalej???" Odpowiedz krotka idz na policje, tyle ci maly czlowieczku zostaje. Piszac do ebay zostaniesz zignorowany. Pislaem wiele razy i nikt mi nie odpisal. Pytalem o ten email, bo chcialem sie skontaktowac z osobami ktore tez zostaly oszukane. Poprtostu j-ebay 🙂 to jedno wielknie nieporozumienie.
Pokaż cały temat
grzywa56
Użytkownik
Straszna kicha po rejestracji!!! Zanim się zarejestrowałam to maile do kupujących dochodziły bez problemów!!! Teraz w ogóle nie wiadomo jak skontaktować się z taką osobą!!! Wyskakuje zdanie że "przekroczono dzienny limit wiadomości" a ja się pytam jaki limit??? ZEROWY? żadnych wiadomości nie wysyłałam tylko tę pierwszą!!! Kto tu narobił tego bałaganu???!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań