Kontakt z uzytkownikiem

wic_79
Użytkownik
Ludzie ten "J-ebaY" jest do .... dup.. Nie wiem jak wy ale ja nie moge napisac do nikogo email-a kto nie ma zadnych wystawionych aukcji. Sprawdzcie, bo nie wiem czy to tylko u mnie tak jest. od 2 miesiecy komunikat : Nie można przesłać pytania. Osiągnięto dzienny limit wiadomości e-mail, które można wysłać za pomocą tej funkcji. Chociaz zadnych emaili nie wysylam, i jaki limit ??? - komptomitacja Reklamujac jeszcze ten serwis, kupilem tu tylko raz i zostalem odrazu naciagniety na 630 zl. Wiec jak nie chcecie byc oszukani jak ja, dajcie sobie spokoj bo zostana wam pozniej tylko pytania na forum. "Zostalem oszukany i co dalej???" Odpowiedz krotka idz na policje, tyle ci maly czlowieczku zostaje. Piszac do ebay zostaniesz zignorowany. Pislaem wiele razy i nikt mi nie odpisal. Pytalem o ten email, bo chcialem sie skontaktowac z osobami ktore tez zostaly oszukane. Poprtostu j-ebay 🙂 to jedno wielknie nieporozumienie.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (9)

Odpowiedzi (9)

grzywa56
Użytkownik
Straszna kicha po rejestracji!!! Zanim się zarejestrowałam to maile do kupujących dochodziły bez problemów!!! Teraz w ogóle nie wiadomo jak skontaktować się z taką osobą!!! Wyskakuje zdanie że "przekroczono dzienny limit wiadomości" a ja się pytam jaki limit??? ZEROWY? żadnych wiadomości nie wysyłałam tylko tę pierwszą!!! Kto tu narobił tego bałaganu???!!!
kartacz
Użytkownik
Ja też miałem taką sytuację ,ale przyczyną było to ,że użytkownik przy rejestracji nie podał adresu e-mail .A sprawdziłem to wyświetlając dane osobowe.
egoist678
Użytkownik
ebay to jeden wielki SYF do allegro duuuuuuuuuuuuuuuzo jeszcze brakuje,ja rowniez nie moge wyslac zadnego maila bo sie k.... wyczerpal limit,tylko k.... jaki???????????????????????? jebac ebay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olowaty
Użytkownik
jest sposób na kontakt ze sprzedającym ale to ostateczność. debilny ebay komentarze wysyła bez problemu. ja do swojemu sprzedawcy w opinii napisałem moj email i zeby sie ze mną skontaktował. troche sapał ale wyjaśniłem mu sytuacje jaka u nas panuje na ebay i wszystko wporządku. spróbujcie.
olowaty
Użytkownik
jezeli rejestrujesz sie na ebay.pl to masz autom. konto na ebay.com. próbowałem rejestrowac sie na ebay.com. i d... nic nie dało.
Nie wiem jak się rejestrowaliście, ale u mnie działa wszystko OK. Może dlatego, że już jakiś czas temu jak chciałem sprzedać skrzypce (dość drogie) zapisałem się na ebay.com (jeszcze nie było w planach założenia ebay w naszym pięknym kraju). Ostatnio zakupiłem nawet lampy do P306 i sprzedający wysłał mi mailem fakturkę. Zapłaciłem przez PayPal, a po tygodniu towar miałem w domu. Może dobrze byłoby założyć sobie konto na ebay.com. Przecież spokojnie można się na nie dostać z polskiej witryny.
misieknie
Użytkownik
mam dokladnie to samo chce ściągnąć sobie produkt z niemiec a tu że nie można wysłać maila po wygraniu aukcji!!!! co za dziadostwo
wchrzan
Użytkownik
jestem tak samo zdegustowany obojętnością odpowiedzialnych za eBay.pl, może to towarzystwo trzeba gdzieś postawić przed oblicze centrali?
olowaty
Użytkownik
mam to samo! przez tych ch.... wyjde na parówe przed sprzedającym. nawet na moje konto nie wysyłają emaila. J-ebay! dobrze powiedziane!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań