Kontakt z uzytkownikiem

wic_79
Użytkownik
Ludzie ten "J-ebaY" jest do .... dup.. Nie wiem jak wy ale ja nie moge napisac do nikogo email-a kto nie ma zadnych wystawionych aukcji. Sprawdzcie, bo nie wiem czy to tylko u mnie tak jest. od 2 miesiecy komunikat : Nie można przesłać pytania. Osiągnięto dzienny limit wiadomości e-mail, które można wysłać za pomocą tej funkcji. Chociaz zadnych emaili nie wysylam, i jaki limit ??? - komptomitacja Reklamujac jeszcze ten serwis, kupilem tu tylko raz i zostalem odrazu naciagniety na 630 zl. Wiec jak nie chcecie byc oszukani jak ja, dajcie sobie spokoj bo zostana wam pozniej tylko pytania na forum. "Zostalem oszukany i co dalej???" Odpowiedz krotka idz na policje, tyle ci maly czlowieczku zostaje. Piszac do ebay zostaniesz zignorowany. Pislaem wiele razy i nikt mi nie odpisal. Pytalem o ten email, bo chcialem sie skontaktowac z osobami ktore tez zostaly oszukane. Poprtostu j-ebay 🙂 to jedno wielknie nieporozumienie.
Pokaż cały temat
wchrzan
Użytkownik
jestem tak samo zdegustowany obojętnością odpowiedzialnych za eBay.pl, może to towarzystwo trzeba gdzieś postawić przed oblicze centrali?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań