KLUCZOWE PYTANIE DO KIEROWNICTWA EBAY POLSKA

Czy Ebay Polska ma obowiazek przekazywania danych uzytkownikow tj. kupujacych i sprzedajacych na zyczenie Urzedow Skarbowych? Mialo to miejsce w przypadku Allegro przez US Lodz. Nie chcialbym byc wzywany w kraju i ciagany po urzedach jak cokolwiek sobie kupie.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

kartacz
Użytkownik
Ama ma chyba rację ,uzyskanie danych użytkowników przez US nie jest takie proste jak z Allegro ,czy Świstaka (Allegro Łódź ,Świstak cały powiat chyba gdźieś na południu Polski -dostarczają dane w podskokach ),czytałem wypowiedź jakiejś szychy ze skarbówki ,że polaków z Ebay będą ścigać przy pomocy INTERPOLU (to nie jest mój żart ),myślałem że padnę ze śmiechu jak to przeczytałem .Tak czy owak uzyskanie danych z Ebay będzie możliwe ,lecz sądzę ,że w przypadku małych handlowców mało prawdopodobne .Oczywiście to tylko moje domniemanie .Jeśli ktoś ma lepsze info ,to pisać!!!
NADAL CZEKAM NA ODPOWIEDZ ZE STRONY EBAY POLSKA - DOMNIEMYWANIE TUTAJ NICZEGO NIE DA GDYZ - SERWER JEST POZA GRANICAMI POLSKI WIEC OBOWIAZUJE PRAWO KRAJU W KTORYM STOI SERWER. CZY SIE MYLE?
sobanki2
Użytkownik
A nie można tego załatwić poprzez wysłanie maila? Przecież to jak wołanie na puszczy...
tak podobnie jak każdy inny serwis aukcyjny
czekam na odpowiedz ze strony kierownicatwa EBAY POLSKA
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay