Inna cena w paypal niż całkowita w aukcjach - dopisane pozycje

da.bo35
Użytkownik
Dobry wieczór. Kupowałam już kilkakrotnie zagranicą, teraz mam problem z jedną aukcją. Kupiłam kilku przedmiotów. Cena za wszystko + wysyłka około 100 dolarów. I tak jest podane na stronie ebay. Gdy przechodze do płatności przez paypal, pojawia mi się komunikat, że "bedizesz przelewać 1830 zł" i "że jest przekroczopny limit, więc musze zweryfikowac kartę". Do tej pory płaciłam z paypala wyższe sumy niż 100 dolarów i było ok. W szczegółach płatności na paypalu mam INNE sumy niż w aukcji. Tzn. do każdego przedmiotu sa DOPISANE pozycje za "Wyszczególniona opłata za wysyłkę" około 35 dol./szt. "Wyszczególnione ubezpieczenie" po 10 dolarów za szt. Jak to razem podliczyć, to suma wielokrotnie! przekracza te 100 dolarów z aukcja + wysyłka. Sta pewnie wzięlo się to 1800 zł + brak limitu. Nie rozumiem, co się stało. Nie chcę weryfikowac karty i zwiększać limitu . Prosze o pomoc - co zrobić. Dziekuję!
Pokaż cały temat
zakladam ze kupilas od tego samego sprzedawcy. czy sprzedawca oferowal znizki kosztow wysylki przy zakupie kilku przedmiotow? jesli nie to pewnie musisz zaplacic taki sam koszt wysylki dla kazdego przedmiotu. jesli nie wiesz to zapytaj najlepiej ZANIM kupisz o laczny koszt wysylki kilku przedmiotow. ew. na stronach po kliknieciu Zaplac teraz kliknij cos w stylu Popros o podanie kosztow calkowitych i sprzedawca powinien podeslac fakture / rachunek w ktorym to wszystko powinno byc podliczone
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay