Czy na Ebayu można sprzedawać pirackie oprogramowanie?

Mam bardzo duże wątpliwości co do tej aukcji, sami spójrzcie: 140215170969. Jak kupowałem tego Kasperskiego myślałem, że że zapłacę połowę tego co normalnie ten antywirus kosztuje. Ale jak już kupiłem, to okazuje się, że jest to wersja nie na jeden, jak mi się pierwotnie wydawało, lecz na aż 10 komputerów. Czyli zapłaciłem nie połowę ale zaledwie kilka procent ceny sklepowej. Okazja okazją, ale żebym mógł aż tyle zaoszczędzić, to już chyba przesada i dlatego budzi moje podejrzenia. Z drugiej strony sprzedawca ma bardzo dobrą opinię... ale: no właśnie... Jak po tych podejrzeniach zacząłem te komentarze przeglądać, to było parę negatywów odnośnie właśnie co do oryginalności jego programów... Powiedźcie sami, ten Kaspersky, którego nabyłem nie jest legalny, prawda? Nie chcę rzucać żadnymi oskarżeniami, poczekam, aż podejrzenia się potwierdzą lub nie, ale kilka procent normalnej ceny sprawia, że jestem już praktycznie pewien odpowiedzi... No i pytanie najważniejsze: Co zrobić, gdy ktoś opchnie nam pirata?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań