Niemcy mogą czuć się obrażani z powodu wytstawienia na aukcjach dokumentów ze swastyką , lub nazistowskim orłem . Te szwabskie pały zadenuncjowały moje aukcje z oryginalnymi niemieckimi symbolami i pieczątkami , które przystawiali ich ojcowie i dziadkowie , na kwitach dokumentujących gehennę Polaków pod szwabską okupacją . Skutek był taki n, że moje aukcje natychmiast zostały zablokowane przez ebay . Zirytowany chciałem sprawdzić czy esesowskie wnuki i gestapowskie dzieci są takie wrażliwe ? Te szwabskie gnidy bez kozery sprzedają Mein Kampf malarza wszechczasów , a i Krzyż rycerski z liściem dębu za kampanię wrześniową 1939 bez trudu można znaleźć na ebay.de . Postanowiłem też się obrazić i zgłosić ten fakt via ebay.pl .Dostałem nawet jakąś odpowiedź , ale aukcje promujące hitleryzm , nazizm , narodowy socjalizm , antysemityzm i całe to szwabskie dziadostwo nawet nie drgnęły . To właśnie w taki sposób tworzy się atmosferę oburzenia , nienawiści , szowinizmu i wrogości . Jeśli ebay ma być wolnym rynkiem , to ta wolność powinna być równa dla wszystkich . Ebay nas lekcewarzy , a w zasadzie poniża . To przykre !!!
Chciałbym uzyskać odpowiedź , czy gdybym pochodził z Izraela , też zlekceważonoby moje zarzuty o obraźliwym charakterze wystawianych aukcji ???