Brak kontaktu ze sprzedającą z USA

Kupiłam u dziewczyny zestaw sześciu szminek, ale stwierdziłam, że chciałąbym jeszcze jedną, więc dokupiłam na oddzielnej aukcji. Zapytałam się, czy zgadza się wysłać to razem. Powiedziała, ze nie ma sprawy. Chcę zapłacić za przedmioty, ale ebay sumuje mi koszty wysyłki z dwóch aukcji. Poprosiłam więc sprzedajacą o adres emailowy, zebym mogła samodzielnie zrobić wpłatę przez PP, bez pośrednictwa ebaya. W odpowiedzi dostaląm: 'thank you so much' oraz, parę godzin później, ponaglenia wpłaty! Opisałąm jej dokłądnie sytuację z sumowaniem kosztów (które jest wbrew naszym ustaleniom). Ponadto nie mam karty kredytowej, a środki na PP wprowadzam przelewem bankowym, więc 3 czy 4 dolary za kolejną przesyłkę, która będzie tą samą, robią mi różnicę, bo to kolejne kilka dni oczekiwania na transfery między bankiem, PP oraz moim kontem na PP. Kolejny raz poprosiłam o maila, ale wciąż cisza! Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Bardzo prosze o pomoc!
Pokaż cały temat
a może wysłała już towar? sprawdź jaki masz status tych przedmiotów. ponaglenie mogło być omyłkowe ze wzgl. na uzgodnienia i sposob zapłaty(nie potzreba adresu e-mail by zapłacić w PayPalu klikasz opcje wyślij pieniądze/zakup/"Przedmioty wystawione w serwisie eBay", może coś pokręciłaś). jeżeli przedmioty nie zostały wysłane to niestety będzie trzeba dopłacić(bo niestety sprzedawca ma prawo zażądać tych kosztów) i ew. później otworzyć spór. lub otworzyć spór kiedy będzie taka możliwość niezależnie czy dopłacisz.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay