Śledzenie przesyłki USPS

Czy możliwe jest śledzenie KAŻDEJ przesyłki wysłanej poprzez Unitet States Postal Service (jeśli dobrze rozumiem to amerykański odpowiednik Poczty Polskiej)?? Pytam ponieważ otrzymałem nr. monitorowania paczki od sprzedającego, jednak gdy wpisuje podany nr. na stronie www USPS w miejscu śledzenia, wyświetla mi komunikat "There is no record of this item." - i nie wiem czy to normalne ... Jeśli ktoś się orientuje proszę o info.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

ten numer wprowadzony tu: http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/InterLabelInquiry.do to ta przesylka: Label/Receipt Number: LC20 5610 605U S Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Acceptance Your item was accepted at 1:24 PM on December 30, 2009 in LEWISVILLE, NC 27023. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
nie kazdy rodzaj uslugi nadaje przesylce numer rejestrowany i sledzony w systemie. Na www.usps.com jest kalkulator gdzie mozesz zobaczyc czy ten rodzaj przesylki taki numer powinien otrzymac lub napisz tutaj jaka to przesylka. Numer powinien konczyc sie literami US
Dzięki za pomoc stamps222 🙂
Dziękuje za odpowiedź. Czyli na 99% nie można mojej przesyłki śledzić - dla pewności podaje rodzaj przesyłki - USPS First Class Mail International - i nr monitorowania - lc205610605us. Po prostu zastanawiałem się dlaczego sprzedający, z własnej inicjatywy podał mi nr monitorowania przesyłki, skoro musiał wiedzieć, że i tak nie będę mieć możliwości jej śledzenia ...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay