nie moge znalezc Danych do przelewu:/

Witam! Kupilem na niemieckim Ebayu reflektor i chcialem zaplacic przelewem tak jak bylo zaznaczone w preferencjach. Po przejsciu do karty platnosci wybralem przelew i zaden numer konta ani dane do wplaty sie nie wyswietlily.. To moj pierwszy zakup, gdzie nie place przez PayPal, wiec troche zagubiony jestem mimo, ze pare komentarzy juz mam:) Prosilem sprzedajacego, aby wyslal mi dane do wplaty ale odpisal tylko cos takiego:

Hallo
Kontodaten müssten alle hinterlegt sein. Wenns doch nicht klappt melden Sie sich halt nochmal!

oczywiscie tlumaczylem na translate i w sumie nic mi to nei dalo, bo nadal nie rozumiem. Mecze sie juz z tym dwa dni, wyslalem mu ponownie pytanie o dane do konta oraz propozycje, abysmy zalatwili to poprzez PayPal kiedy ja wplace wiecej $ ale nadal 0 odzewu z jego strony.

Zaakceptowane rozwiązania (1)

Zaakceptowane rozwiązania (1)

dane do przelewu powinny być w mejlu, ale na 100% to nie wiem czy tak jest

napisz niemiaszkowi. aby podał numer konta i swift/bic code, bo inaczej nie  wpłacisz kasy, a w ogóle nie płać przelewem, bo w razie zaginięcia paczki lub nie wysłania przez sprzedającego kasy od serwisu nie odzyskasz

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

Wiedzialem przed zalicytowaniem, ze opcja wplaty na konto nie jest super pewna ale Niemiec ma same pozytywy i to mnie przekonalo: coco_rst( 558)

W mailu nie ma takich informacji jak nr konta, chyba jednak bedzie musial mi je przyslac, a moze nie odpowiada bo kwota go nie zadowala?! nie wiem sam co o tym myslec

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay