26-10-2010 22:22
mam problem, jestem nowym użytkownikiem, założyłem konto na ebayu i założyłem sobie konto na paypalu z którym powiązałem konto bankowe, po udanej weryfikacji konta zakupiłem przedmiot płacąc za niego przez paypal a po dwóch dniach dostałem informacje że moja płatność została cofnięta ponieważ podałem zły numer kąta (mimo iż wszystko było ok a kąto zweryfikowane) i teraz moje pytanie; jak moge zapłacić za ten przedmiot jeszcze raz? bo mam go oznaczonego jako '' Wyświetl tranzakcje paypal''i nie moge znależć opcji ''zapłać za przedmiot'', dodam że do konta paypal moge dodać karte bankową bo działa bez problemu( sprawdzone)
prosze o odpowiedz
1) dodaj te karte do konta paypal, zaloguj sie bezposrednio na paypal i kliknij Wyslij pieniadze a potem wybierz 'Przedmioty wystawione w serwisie eBay' i dalej wg wyswietlanych instrukcji LUB
2) mozesz sprobowac poprosic sprzedawce o ponowne przeslanie faktury (invoice) poprzez link Popros o podanie kosztow calkowitych w realizacji transakcji z odpowiednia wiadomoscia do sprzedawcy
3) sprawdz, czy przejdziesz do strony platnosci gdy klikniesz Zaplac teraz w mailu z powiadomieniem o zakupie