02-01-2018 17:45
Dzień dobry. Wygrałem przed chwilą aukcję z darmową wysyłką, jednak gdy przechodzę do płatności to wskakuje mi płatna przesyłka.
Jak mam zapłacić, aby przesyłka była darmowa?
Pewnie sie pomylili ale napisz do nich zeby wystawili odpowiedni rachunek .
im zalezy na komentarzach wiec powinni przelknac ten orzech jesli to pomylka lub....kombinuje.
Zawsze moizesz anulowac transakcje
kliknij w okienko płatności na dole powinny pokazać dostępne formy dostawy.
Jestem pewien, że darmowa. Zwłaszcza że ma wystawione takie same przedmioty (tylko inny kolor) w tej samej cenie i jest darmowa.
Napisałem do niego i mi odpisał:
" hi dear friend,
the shipping fee include the item cost.
and this item we don't earn your any profit,you know we need pay high shipping ,ebay fee,paypal fee and the items high cost(because our items are high quality)
thank you for your understanding
looking forward to your reply.
best regards, "
Czyli wygląda mi to na celowe działanie. Jakbym wiedział, że będzie kombinował to bym poczekał chwile do końca aukcji, a tak wyszedłem 7minut przed końcem bo myślałem że i tak mnie ktoś przelicytuje. Wróciłem po godzinie i już miałem opłatę za przesyłkę. Po wejściu w link w kupionych, nadal pisze że przesyłka darmowa (ten sam przewoźnik).
Powinien pomyśleć, że ktoś może to kupić taniej i dać koszty wysyłki albo wyższą cenę początkową. Ewentualnie sam przebić albo anulować moją ofertę przed końcem aukcji do ceny jaka by go satysfakcjonowała.