30-03-2011 11:37
Witam,chcę zakupić adidasy ze skepu z włoch.Koszt ich to 100euro.Podaje na stronie,że przesyłka do polski 7euro.Czy to są wszystkie koszta,czy orientacyjne?Nie stety jest wszystko po włosku a to ma być moja pierwsza transakcja i troszkę się boję,że zrobi się dużo więcej.
Ja bym nie kupował tych butów u tego sprzedawcy, dlatego, że nie wzbudza zaufania (ogólny % opinii 98,4), ja robię zakupu u takich co mają 97,7 wzwyż to po pierwsze. Po drugie mam zastrzeżenia co do szybkości wysyłki tylko 4,5%, optymalny to przynajmniej 4,7
i po trzecie rzeczywiście wysyłka kosztuje tylko 7 euro, ale na 100% jest to wysyłka nie rejestrowana czyli taka nasza ekonomiczna ( bez trakingu, bez priorytetu), taka paczka "idzie" do Polski przynajmniej 2 tygodnie jak nie dłużej, jak oczywiście po drodze nie zaginie
Jednym słowem odradzam, poszukaj sobie sprzedawcy np. w UK (z wysyłką Royal Mail International Signed for lub Airsure)
może podaj nr aukcji lub link do tej aukcji, to zbadamy samą aukcję jak i sprzedającego
ja bym znowu az tak strasznie sie nie bal u niego kupic bo to w koncu supersprzedawca a 98.4% pozytywow to nie 97% - wszystkich kupujacych trudno zadowolic, a nie jest tak, ze ten nic nie sprzedaje albo ma zle wyniki - widzialem gorsze i wszystko bylo w porzadku.
+ zawsze mozna zapytac czy wysle drozsza bardziej pewna przesylka, jesli nadal bedzie sie to oplacalo
ok.Dziękuję,szkoda bo te kolory występują tylko we włoszech i hiszpani.A tu właśnie było najtaniej.Ale dzięki i odpuszczam sobie-śpię spokojniej 🙂