Witam wszystkich forumowiczów.

seba1-9
Użytkownik

Bardzo proszę o pomoc,poniewaz spodobały mi się buty nike air max challenge,kiedy znalazłem je na ebay-u okazalo sie ze są one albo w Stanach albo Taiwan i problem w tym że nie mogę za nie zapłacic poniewaz nie posiadam takiej karty do płacenia  za granicą ,mam tylką swoja bankową czy może ktoś wie jak to zrobić może jest coś takiego że ja wpłacam na konto Ebay-a a oni się jakos rozliczają.Proszę o pomoc.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

nie potrzebujesz żadnej karty do płacenia za granicą, wystarczy, że Twoja karta ma 3 ostatnie cyfry za paskiem magnetycznym, ale prościej będzie jeśli zarejestrujesz się na www.paypal.pl/pl a nast. klikniesz zakładkę dodaj środki i przelejesz kasiorę ze swojego banku na paypal

masz tam dwie możliwości -> błyskawicznie poprowadzi system lub tradycyjnie, wtedy robisz normalny przelew ze swojego konta bankowego na paypal (kopiujesz wszystko co widzisz na czerwono)

w jednym i drugim przypadku dane muszą być takie same na paypalu i na przelewie

pamietaj, że tutaj tylko i wyłącznie płąci się paypalem, bo w razie zaginięcia przesyłki lub nie wysłania przez sprzedającego, tylko w ten sposób masz szanse odzyskania kasy ; )

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay