gdzie zatwierdzic oryginalny przedmiot????

Za kazdym razem gdy chce cos sprzedac wyskakuje mi ze naruszam zasady. Chce sprzedac orginalny przedmiot i wiem ze jest on oryginalny. Ale przeczytalam ze niby ma byc to potwierdzone przez ta firme Q.o o co chodzi ??? Jak mam wystawiac oryginalne przedmioty. POMOCY

Pokaż cały temat

na chwilę obecną tego przedmiotu/ów nie wystawisz, a to daltego, że nie masz żadnego stażu, a tym bardziej opinii. Nie wiem czy w ogóle uda Ci się wystawić

jeśli sprzedajesz luksusowe dobra osobiste kosmetyki, perfumy, ubrania, torebki, akcesoria etc. zapomnij o tym

ebay na tym punkcie jest bardzo wyczulony, i ma tak mechanizmy ustawione, że nawet mysz się nie prześliźnie 😉

ebay to nie alledrogo, że tam ktoś wystawi powiedzmy torebkę LV i aukcja sobie cały czas wiśi, dopóki jej  ktoś nie zgłosi albo i nie

to tylko Ty wiesz, że on jest oryginalny,   to ja rok temu miałem na koncie firmowym problem, bo chciałem wystawić "głupią" maszynkę gillette, gdzie miałem wówczas prawie 3 tys opinii i 6 letni staż na ebayu i mi się nie udało, teraz to nawet nie ryzykuję.

Nie starszę Cię tylko piszę jak jest ze swojego ponad 7 letniego doświadczenia

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay