Nie mogę zrobic opłat za ebay poniewaz pisze że mogę płacic tylko w funtach a ja mam podana polską walute? Co mam teraz zrobić.?

pati_k1
Użytkownik

Nie mogę zrobic opłat za ebay poniewaz pisze że mogę płacic tylko w funtach a ja mam podana polską walute? Co mam teraz zrobić.?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

pati_k1
Użytkownik

Ja bym chetnie zapłaciła w funtach ale opłaty mozna robic tylko z paypala a ja mam tam tylko złotówki i jest problem. Sprzedałam kilka rzeczy na ebay. uk poniewaz w tej chwili jestem w Anglii, ludzie bez problemu wpłacali pieniadze i paypal je przeliczał na zł a jak ja chce opłacic to sie nie da. Nie chce miec zablokowanego konta bo czasami cos kupuje albo sprzedaje ale jak ja mam teraz zapłacic to naprawde nie wiem. A od obsługi ebay nie dostałam zadnej konkretnej odpowiedzi. Gdyby ktos tez miał taki problem to bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje

Maja jakis balagan walutowy w rozliczeniach.

Mialem podobna sytuacje. Ebay.pl zignorowal moje zapytanie (2 razy) wiec im zaplacilem dolarami. Po miesiacu przetworzyli wplate i mam teraz nadplate poniewaz uzyli innego przelicznika walut ale, jedno dobre, przestali przysylac mi upomnienia.

Zaplac im funtami  jesli tak chca. Zaoszczedzisz sobie pisania emaili do nich i otrzymywania upomnien

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay