Jak mam zrobic przelew

Witam

zakupiłem na ebay.de 3 przedmioty  2 u jednego sprzedającego a 1 u innego sprzedajacego .Pytanie moje jak mam zrobic przelewy  skoro nie mam numerów konta a  na pocztę przyszło tylko potwierdzenie przejdż do szczgółow zamówienia  dodam ze jestem całkowicie zielony w kupowaniu na ebay.de.Dodam że wysyłka towaru była by od sprzedającego z niemiec do znajomej która siedzi w niemczech i  wtedy nie ma problemu z szukanie wysyłki do polski.Chce zrobić przelewy a nie wiem  może tu tak samo ja na allego.pl muszę poczekać aż sprzedajacy przesle mi dane wraz z numerem konta proszę o pomoc

za wszelkie udzielone podpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrwiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

na stronie przedmiotu ktory kupiles kliknij Zaplac teraz a potem wybierz Przelew lub Przelew + (funkcja, gdzie sprzedawca udostepnia dane do przelewu automatycznie poprzez ebay)  -

jesli danych nie bedzie, zrob to samo to samo na ebay.de lub od razu zaloguj sie moj ebay na ebay.de, odszukaj przedmiot i kliknij Jetz zahlen i dalej jak powyzej

jesli danych nie bedzie, skontaktuj sie ze sprzedawca po niemiecku/angielsku i popros o te dane

a najlepiej popros czy przyjmie platnosc przez paypal bo wtedy masz ochrone transakcji na wypadek problemow

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay