05-04-2012 15:43
Witajcie;
Jestem w tym zielona tutaj na ebayu ,oto moja historia ..3 tygodnie temu wystawilam na licytacje markowa bluzkę ,we wtorek sprzedałam ja na allegro ,wrociłam więc na ebay aby licytacje zlikwidować ,niestety według regulaminu trzeba to zrobic 16 godzin przed koncem poradzili mi jednak abym anowała wszystkich licytujących i ich powiadomiła o powodzie ..tak tez zrobiłam i te 5 osob podziekowało i zrezygnowali,sekunde przed koncem licytacji jakas babka klikneła i wygrała za 99 centow!!natychmiast wysłałam jej wiadomosc z informacją o zaistniałej sytuacji ...i tu sie zaczelo ,szantaże ,obrazliwe wiadomosci ,domaga sie towaru ktory wygrała ,albo wartosci bluzki!!!pisze że mnie pozwie!
Pieniędzy mi nie wpłaciła !zresztą jak tylko to zrobi ja jej odeślę przez Paypala ...wystąpiłam do działu roszczenia sporow o anulowanie transakcji ,a ona nie odpowiada ,tylko szantażuje mnie w mailach.Pomocy bo nie wiem co robić
właśnie dostałam wiadomość o odrzuceniu prośby o anulowanie transakcji przez tą osobę co dalej robić,ona dalej sie domaga bluzki za 99 centów????oraz wystawiła mi negatywnego komentarza