zawieszenie konta i koniecznosc wyslania faktur

Witam,

Mam problem z kontem ebay,otoz wyswietlilo mi sie ze ebay zablokowal moje konto i potrzebuje ode mnie przedstawienia faktur,rachunkow za wszystkie przedmioty ktore chcialem sprzedac.Problem w tym ze nie prowadze bizensu i nie zamawiam rzeczy hurtowo etc tylko wiekszosc rzeczy(ciuchy) byla zakupiona do uzytku prywatnego (sa to rzecyz mojej dziewczyny ktora duzo kupuje a czesto wogole tego nie ubiera i prosi mnie abym wystawil jej na aukcje).Mialem kilka faktur z oficjalnej stroyn Zary a reszta przedmiotow byla kupowana na allegro.Jak wiadomo allegro nie wystawia zadnych faktur za zakupiony przedmiot wiec spytalem ebay czy mozna wyslac screen shoty ze zdjeciami i numerem aukcji i potwierdzenie platnosci rowniez z numerem aukcji z PAYU.Najpierw powiedzieli ze screenshoty moga byc a na drugi dzien odpisali ze nie akceptuja przeslanych dokumentow.Ze kazda faktura musi miec zdjecie etc.Jak wogole faktura moze miec zdjecie skoro jeszcze nie spotkalem sie do tej pory z taka faktura nawet wystawiana online.Mam wrazenie ze ebay cos kreci bo raz mowi tak a raz mowi siak i zmienia nagle zdanie.Jak moge rowniez przedstawic rachunki za cos co bylo kupione np ponad rok temu i bylo nie uzywane-wiadome ze nie trzyma sie tyle czasu rachunkow.Czy ktos mial podobna sytuacje?BO JA JUZ NAPRAWDE TRACE NERWY DO TYCH CALYCH ICH CHORYCH ZASAD KTORYCH SAMI NIE PRZESTRZEGAJA!!! PROSZE O POMOC I RADE -bardzo mi zalezy na tym zeby moje konto bylo spowrotem aktywne.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay