"Przedstaw faktury" - co z tym zrobić?Ograniczone konto.

Witam,

Zostałem powiadomiony że moje konto paypal i ebay zostało ograniczone. A więc wchodzę do centrum rozstrzygania i muszę zrobić takie o to rzeczy:

Przesłać ksero dowodu

Rachunek przesłać

i Przedstawić faktury!

Co to znaczy przedstawić faktury? Sprzedałem kilka rzeczy na ebay i skąd mam mięć te faktury? Paragony dawno wyrzuciłem! Żebym wczesniej wiedział o tym. A teraz mam  zamrożone 600zł i co z tymi fakturami mam zrobić?

Dzięki za info

Zaakceptowane rozwiązania (2)

Zaakceptowane rozwiązania (2)

Tak jak napisał poprzednik, potrzebne są skany dwa dokumenty

1 dowód osobisty (obie strony)

2 Jakiś rachunek lub faktura gdzie jest podany twój adres zamieszkania (to dla potwierdzenia adresu, może być np faktura za telefon stacjonarny)

Zeskanuj te dokumenty i wyślij te skany do PP . Jeżeli dane bedą sie zgadzały z tymi na PP to konto zostanie wznowione po około 24-48 godzinach

Czy na PP zbliżasz się do obrotów 9600zł? oni wtedy poddają drugi raz weryfikacji i trzeba przesłac skan dowodu (awers+rewers 🙂 i rachunek opłaty czynszu albo gazu albo prądu albo coś tam... i tam są dwa pola do  przesłania skanów tych popierzysk  i to się robi na PP i to długo trwa i to wszystko :^O Możesz zadzwonic do PP i miły pan Ci wszystko wyjaśni

tel.paypal - 0801 386686

dzwoń w dzień powszedni w normalnych godzinach

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

No tak rozumiem tylko u mnie coś takiego wyskoczyło:

Dowód tożsamości ze zdjęciem

Potwierdzenie adresu

Przedstaw faktury - przedstaw faktury za towary ktore kupiles gdzies tam i sprzedales na ebay

no tak. dzieki za odpowiedz no ale co z fakturami?

pozdro

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay