19-02-2013 11:16
Zarejestrowałem się na Ebay.de , podałem polski adres , otrzymałem list z kodem, wprowadziłem kod i zatwierdzono go , ale nie moge wystawić jeszcze żadnych przedmiotów gdyz jeszcze muszę określić , w jaki sposób zapłacę opłaty Ebay'owi . Do wyboru mam kartę kredytowa lub bank - ale tylko niemieckie. I nie wiem co robic dalej. Przeczytałem kilka postów od innych użytkowników na forum , i wiem że niektórym się udało z rejestracją i weryfikacja konta na ebay.de - pomimo adresu polskiego.
Najpierw przy rejestracji wybrałem konto prywatne, ale teraz je przekształciłem na firmowe.
Prosze o pomoc
pozdrawiam,
Mariusz
a czy jest możliwa weryfikacja przez paypal?, kiedy chce podpiac platnosci do paypal, wyskakuje mi komunikat ze na tym etapie nie moge..czy cos w tym rodzaju , mysle o zalozeniu nowego konta...i najpierw zweryfikowanu go przez paypal, , co o tym sadzicie? ,
nie ominiesz etapu podawania formy platnosci dla oplat
+ pamietaj, ze jako firma masz o wiele wiecej zobowiazan wobec kupujacych niz sprzedawca prywatny np. w kwestii zwrotow towaru przez kupujacych i zwrotu pieniedzy kupujacym