15-02-2012 19:10
Witam
Czy ebay posiada jakąś infolinię, bądź numer pod którym zastanę jakiegoś człowieka?
Czy tylko meile mi pozostały?
Dziękuję
Raaf917
jesli chodzi o ebay.pl, to mozesz tylko przez formularz kontaktowy, jesli sprawa dot. paypala, mozesz zadzwonic do obslugi klienta
Dnia 19.03.2012r. godz. 8:35 .To jest poprostu chore co robi EBAY. Kupuję cały czas u sprzedawcy i jestem z nim w stałym kontakcie .Bardzo porządny człowiek pozwala mi na dłuższe zakupy bymniemusiałpłacić za kilka przesyłek . EBAY co chwila pogania mnie bym mu zapłacił i tym samym zakończył zakupy ,wysyła skargi , zakłada spory .
Przeszkadza w zakupach (snajper nie mógł kupić ustawionej rzeczy bo EBAY odpowiedziało mu że się nie rozliczyłem ) . Rzecz na której mi zalezało kupił ktoś inny .
W końcu Ebay z sobie wiadomego powodu unieważniło wszystkie zakupy u tego sprzedawcy . Sprzedawca porządny i uczciwy człowiek będzie zmuszony mi sprzedać te rzeczy poza EBAY .
Czy możecie zrozumieć tak ogromną złośliwość EBAY i działanie na swoją szkodę ( brak prowizji ). Wszelkie próby kontaktu z Ebay ( 8 prób kontaktu )to pisanie na " Berdyczów " nawet nie ma echa !!! To jest poprostu skandal !!!
Attyla1_2006