do wiecej mogacych na wyzszych stolkach ebay
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-02-2011 00:51
Zobzczcie co sie dzieje na allegr
jest szansa abyscie cos zrobili rozreklamujcie ebay zrobcie kampanie reklamowa jest szansa aby na ebay.pl wkroczyli nowi sprzedawcy nowi kupujacy czytajcie forum cafe allegr i komentarze do nowosci komunikaty "od 9 lutego tansze opcje dodatkowe" to co tam sie dzieje to skandal
rozreklamujcie ebay prasa tv internet radio a zobaczycie ze milosciwie kupujacy i sprzedajacy zaczna rezygnowac z allegr To jest wlasnie 5 min dla ebay.pl walka o klienta powinna sie wlasnie teraz zaczac !!!
http://allegro.pl/phorum/read.php?f=300&i=59781&t=59781
http://allegro.pl/phorum/list.php?f=301
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
NA FORACH INTERNETOWYCH PRZEDSTAWIAM PRAWDZIWE OBLICZE HANDLU NA EBAY I PRAWDZIWE OBLICZE SYSTEMU PAYPAL.
NIEUSTANNIE ZBIERAM INFORMACJE I HISTORIE POKRZYWDZONYCH I OKRADZIONYCH PRZEZ PAYPAL UZYTKOWNIKOW.
NIEUSTANNIE DAZE DO TEGO ABY W POLSKIEJ TV I PRASIE UKAZALY SIE ARTYKULY NA TEMAT TEGO
JAK PAYPAL OSZUKUJE I OKRADA KLIENTOW.
JAK BEZPRAWNIE POD ABSURDALNYMI PRETEKSTAMI BLOKUJE CELOWO KONTA I PIENIADZE UZYTKOWNIKOW PO TO ZEBY ZAROBIC NA PROCENTACH Z TYCH PRZETRZYMANYCH PIENIEDZY.
O TYM JAK PAYPAL POMAGA NIEUCZCIWYM KUPUJACYM WYLUDZAC PIENIADZE I TOWARY OD SPRZEDAWCOW.
O TYM JAK PAYPAL ROZSTRZYGA SPORY I ROSZCZENIA TYLKO NA KORZYSC KUPUJACYCH
O TYM JAK PAYPAL TWORZY NA KONTACH UZYTKOWNIKOW FIKCYJNE OBCIAZENIA ZWROTNE W CELU WYLUDZENIA PIENIEDZY.
O TYM JAK PAYPAL WSPOLNIE I W POROZUMIENIU Z EBAY ZARABIAJA NIEUCZCIWIE NA PRZETRZYMYWANIU PIENIEDZY
O TYM JAK EBAY ZMUSZA DO KORZYSTANIA Z PAYPAL A W RAZIE PROBLEMOW Z SERWISEM PAYPAL UMYWA RECE TLUMACZAC ZE PAYPAL TO SAMODZIELNY SERWIS I ONI NIE INGERUJA W TAKIE SPRAWY.
JEDNYM SLOWEM O WSZYSTKIM CO SIE TU WYPRAWIA.
MAM NADZIEJE,ZE JUZ NIEBAWEM POLACY DOWIEDZA SIE CO TO NAPRAWDE JEST EBAY I PAYPAL.
O TYM JAKIE JEST WIELKIE NIEBEZPIECZENSTWO I RYZYKO HANDLU NA EBAY.
HASLO BEZPIECZNE PLATNOSCI PAYPAL TO ABSURD !!!
POWINNO BRZMIEC CHCESZ STARCIC,PRZYJMUJ PLATNOSCI PRZEZ PAYPAL