czy na ebay można płacić przelewem przez poczte ?
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
25-04-2015 18:36
czy na ebay można płacić przelewem ,przez poczte ? nie posiadam konta.
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (2)
Odpowiedzi (2)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
za przesyłki krajowe - możesz (chociaż atrakcyjna cena np. smartfona i opcja PŁATNOŚCI TYLKO PRZELEWEM powinna ODRAZU SUGERWAĆ PRÓBĘ OSZUSTWA po wpłacie, sprzedawca znika i kasa też)
KOnto Paypal - to twoje bezpieczeństwo, twoich pieniedzy (sprzedawca dopiero to twojej pozytywnej ocenie ma możliwośc wypłacenia kasy za tranzakcje ----> natomiast przelew bankowy dostaje i może nie wywiązać sie z wysyłki)
natomiast to tranzakcji między narodowych zalecany jest Paypal ( PRZEWALUTOWANIA z PLN na EURO czy Dolary..... nawet chyba Poczta- POlska nie ma takiej opcji albo jest DUŻO DROŻSZA niż Na Paypalu )
założ konto bankowe internetowe (np mbank, tmobileuslugibankowe - d alior sync) i przesyłaj na konto bankowe (przelew pocztowy)
konto ebay masz - założ konto paypal dodaj numer konta bankowgo i zasilaj konto PP przez opcję Błyskawicze Dołatowanie Konta PayPal
Wybór Należy do Ciebie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
mozna jesli sprzedawca sie zgodzi ale ryzykujesz bo placac w ten sposob nie jestes chroniona (gdyby sprzedawca okazal sie nieuczciwy lub przesylka zaginela) tak jak placac Paypalem.