22-02-2012 17:07
nie mogę wystawić aukcji mimo, że od pół roku wystawiam z tego samego komputera....dodzwonic sie tam nie moge, kaza mi oddzwonic pozniej. Pisalam do nich 4 maile pod roznymi dziedzinami pytań i od 2 dni nic. Nie wiem juz co mam robic. jedyna opcja jaka mi wyskakuje to zebym zadzwonila lub oni ale ta druga niemozliwa bo przekroczylam niby ilosc prob-mimo ze nigdy do mnie nie zadzwonili....potrzebuje pilnej pomocy bo zatrzymala mi sie przez to sprzedaz...
A konto Paypal polaczone mam z ebay :
Twoje konto w serwisie eBay jest połączone z Twoim kontem PayPal: v...e@gmail.com
Wyskakuje taka informacja.....:
W tej chwili nie możesz korzystać z tej opcji. Tylko użytkownicy, których walutą rozliczeniową jest euro, mogą korzystać z płatności kartą kredytową. Informacje o dostępnych formach płatności znajdziesz na stronie Mój eBay > Konto sprzedającego.
Wystawiam aukcje na ebay.de ale place w zl faktury ebay.
Chyba źle napisalam, mialam na mysli karte bankomatowa (pierwsza weryfikacja byla rowniez przez ta karte do bankomatu)
A sie okazuje ze bezplatna infolinia do ebay jest platna mimo ze to wiadomosc automatyczna ze nie moga teraz odebrac mojej rozmowy... troche juz zaplacilam.
Co robić? 😞
Dziękuję za odpowiedź i proszę o kolejną....
rozumiem, ze masz zweryfikowane konto paypal polaczone z kontem ebay
moze sprobuj dodac do konta dane karty kredytowej, jesli takowa masz
mapa witryny > moj ebay > moje konto sprzedajacego > zachowaj lub zaktualizuj dane karty kredytowej