12-05-2012 20:08
Witam moje pytanie polega na tym iz sprzedalem przedmiot wyslalem ale odbiorca swierdzil ze jest nie zgodny z opisem, wiec chce zwrocic paczke, nie ma problemu bo ja akceptuje zwroty, tyle ze on żąda zwrotu wartosci przdmiotu wraz z kosztem przesylki w OBIE STONY, to jest w sumie wartosc polowy fanta, jesli nie zgodze sie zwrocic pelnych kosztow to poruszy to za pomoca ebay i paypal, czy to jest faktycznie jak pisze czy blefuje, pisze ze ebay wspiera zwroty w obie strony za platnosci pocztowe, co mam zrobic, o ile wiem to gdy kupujesz to w razie zwrotu paczke zwracasz do nadawcy na wlasny koszt, prosze o pomoc
nie wiem jak to teraz jest, bo coś się na angielskim, niemieckim i amerykańskim ebay zmieniło
ale przecież nie masz fizycznej możliwości zwrócić tyle i zapałacił paypalem, no chyba, że Ci poda adres e-mail na jaki masz zwrócić kasę za koszt wysyłki od niego, ale to się wiąże z opłatą ze strony paypala
ja w każdym bądź razie nie zwracam kosztów wysyłek, zwracam tyle ile mi zapłacił przez paypal, a zwrotów rocznie mam kilkanaście
napisz ziomkowi, że zwrócisz mu wszystkie koszty, jak otrzymasz paczkę, a zwrócisz tylko tyle ile zapłącił i już 🙂
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |