problem z wystawieniem aukcji na ebay.de

Witam zalozylem konto ebay.de polskie rowniez mam ale nie korzytam.

Problem w tym ze jak chce wystawic aukcje na ebay.de to wyskakuje kominikat ze nie jest w tej chwili mozliwe wystawienie na rynku miedzy narodowym poniewaz nie mam 10 komentarzy i ze musi od ostatniej sprzedazy byc 90 dni. CZy mozna to jakos przeskoczyc bedac nowym uzytkownikiem?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

To ja mam pytanie dotyczące widoczności przedmiotów sprzedanych na aukcjach z poprzednich tygodni lub nawet miesięcy.

Zauważyłem iż jeśli jest taka informacja że ktoś kupił to np 11.listopada 2013 to ludzie chętwniej kupują.

Próbuje tak ustawić aukcje żeby u mnie też było takie archiwum sorzedaży ale mam problem.

Ustawiłem regułe automatyzacji dot ponownego wystawiania aukcji

Przypisz reguły automatyzacji> stale wystawiaj ponownie niezależnie czy przedmiot został sprzedny czy nie ale u nie nie wyświetl się tzw rchiwum wczęsniejszej sprzedaży.

Proszę o pomoc jak to zrobić 

wg tego co piszesz "...jak chce wystawic aukcje na ebay.de to wyskakuje kominikat ze nie jest w tej chwili mozliwe wystawienie na rynku miedzy narodowym poniewaz nie mam 10 komentarzy i ze musi od ostatniej sprzedazy byc 90 dni."

blokada dotyczy sprzedazy za granice wiec albo :

1) traktuja Cie jako polskiego uzytkownika i blokuja Ci mozliwosc wystawiania w zagranicznym serwisie czyli ebay.de

2) blokuja Ci, jako uzytkownikowi ebay.de wystawienie aukcji na ebay.de z wysylka za granice

moze zapoznaj sie jeszcze z info o limitach dla sprzedawcow, w tym takze nowych sprzedawcow

Ale mi chodzi o konto z ebay.de bo na polskim wiem ze ktos musial by szukac uzywajac zaawansowanej wyszukiwarki

nie mozna bo sa to obowiazujace obecnie wymagania dla sprzedazy za granice. wiecej info na http://pages.ebay.pl/help/export-index.html

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay