06-04-2013 11:58
Witam zalozylem konto ebay.de polskie rowniez mam ale nie korzytam.
Problem w tym ze jak chce wystawic aukcje na ebay.de to wyskakuje kominikat ze nie jest w tej chwili mozliwe wystawienie na rynku miedzy narodowym poniewaz nie mam 10 komentarzy i ze musi od ostatniej sprzedazy byc 90 dni. CZy mozna to jakos przeskoczyc bedac nowym uzytkownikiem?
To ja mam pytanie dotyczące widoczności przedmiotów sprzedanych na aukcjach z poprzednich tygodni lub nawet miesięcy.
Zauważyłem iż jeśli jest taka informacja że ktoś kupił to np 11.listopada 2013 to ludzie chętwniej kupują.
Próbuje tak ustawić aukcje żeby u mnie też było takie archiwum sorzedaży ale mam problem.
Ustawiłem regułe automatyzacji dot ponownego wystawiania aukcji
Przypisz reguły automatyzacji> stale wystawiaj ponownie niezależnie czy przedmiot został sprzedny czy nie ale u nie nie wyświetl się tzw rchiwum wczęsniejszej sprzedaży.
Proszę o pomoc jak to zrobić
wg tego co piszesz "...jak chce wystawic aukcje na ebay.de to wyskakuje kominikat ze nie jest w tej chwili mozliwe wystawienie na rynku miedzy narodowym poniewaz nie mam 10 komentarzy i ze musi od ostatniej sprzedazy byc 90 dni."
blokada dotyczy sprzedazy za granice wiec albo :
1) traktuja Cie jako polskiego uzytkownika i blokuja Ci mozliwosc wystawiania w zagranicznym serwisie czyli ebay.de
2) blokuja Ci, jako uzytkownikowi ebay.de wystawienie aukcji na ebay.de z wysylka za granice
moze zapoznaj sie jeszcze z info o limitach dla sprzedawcow, w tym takze nowych sprzedawcow
Ale mi chodzi o konto z ebay.de bo na polskim wiem ze ktos musial by szukac uzywajac zaawansowanej wyszukiwarki
nie mozna bo sa to obowiazujace obecnie wymagania dla sprzedazy za granice. wiecej info na http://pages.ebay.pl/help/export-index.html