07-01-2012 10:32
Witam mam pytanie Pay Pal wyslal wiadomosc ze otrzymalem płatnosc od ebay jest podany identyfikator wyplaty i numer identyfikacji transakcji .I mam pytanie gdzie to na ebay sprawdze za co otrzymalem ta sume , za jakie przedmioty ?
Witam tak za sprzedez na eBay.de ale tam nic nie ma zadnej informacji na temat identyfikatora wyplat i numer identyfikacji transakcji ,nawet zamontowalm na eBay.pl menadzera sprzedazy i wszystko jest /nr aukcji dane osoby kupujacej ze wplacil ale nic o numerach wplat/ oprocz tego nie wiem za co i jaki przedmiot mam te wplaty dramat.Moze ktos sie spodkal z takim przypdkiem?
rozumiem, ze platnosc, ktora otrzymales od ebay, jest platnoscia za przedmiot sprzedany na ebay.de...? jesli tak, to sprobuj poszukac informacji na moj ebay > konto sprzedajacego lub > sprzedane na ebay.de, bo tutaj ten nowy program odbioru platnosci kupujacych nie obowiazuje
tam tez jest taka sama informacja .Takie rzeczy powinny byc na ebay na swoim koncie tak jak to jest na allegro , gdzie tego szukac moze ktos wie?
zaloguj sie na Paypal. Tam powinno byc.