Zmiany w trwajacej aukcji

Witam ostatnio wystawilem przedmiot na sprzedaz licytacja + kup teraz, w trakcie wystawiania byly jakies problemy z wystawieniem ebay pokazywal informacje ze jest limit na wytawienie i aby apgrejdować konto do konta biznesowego, nie mam biznesu wiec uwazam ze to bzdura, ale po mimo tego probowalem nadal wystawic przedmiot, zaczelo mulic sie oczekiwanie na strone ebay mimo ze przesyl mojego nata mam 50mb w sumie myslalem ze juz wogole nie poszlo, ale teraz patrzac na swoje aukcje widze ze przedmiot zostal wystawiony,  bez KUP TERAZ, mimo ze przy wejsciu w zmiany jest cena, wszystko poprawnie zaznaczone a na ogolnej stronie dla kupujacych poprostu jej nie ma, obecnie mam jednego kupujacego i jednego ktory pisze poprzez email ze bym wystawil aukcje kup teraz, bo mu sie nie chce czekac, a ja nie moge nic zmienic, czy to normalne, czy aukcje sa juz blokowane aby nic nie mozna bylo zmienic jesli juz pojawi sie pierwszy kupujacy ?? co mam zrobic, z gory dzieki za pomoc i szybka odpowiedz

Zaakceptowane rozwiązania (1)

Zaakceptowane rozwiązania (1)

w aukcjach z licytacja + cena kup teraz, cena kup teraz znika gdy ktos zlozy pierwsza oferte

info co i kiedy mozesz zmienic w aukcji

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

dzieki juz znalazlem, szukalem opcje ceny minimalnej ogolnie do wystawienia, przez telefon byla widoczna bez problemu w kompie bylo trzeba ja znalezc, dzieki za info, pozdro

tak juz tutaj jest, cena minimlana jest dostepna ale tylko w niektorych kategoriach

+ czy w aplikacji mobilnej cena minimalna jest dostepna dla tej kategorii ebay.pl czy masz na mysli wystawianie na zagranicznym ebayu?

ok z jednej strony rozumiem ale z drugiej nie do konca ze wzgledu ze cena licytacji nie przekroczyla ceny kup teraz a by ta mogla zniknac, a i pewnie znajduja sie osoby ktore nie chca licytowac i pasuje im cena kup teraz i chca kupic odrazu, czy to juz jest nie zmienne , czy to nie dziala tak jak na Allegro no i czemu tez nie jest dostepna cena minimalna, zauwazylem ze poprzez telefon ta opcja wystepuje czemu nie jest widoczna po przez komputer ???

dzieki za szybka odpowiedz

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań