Wysłałem już dwa razy wyciąg z konta bankowego i nadal moje konto nie może odbierać płatności.

Dzień dobry. Założyłem konto i sprzedałem przedmiot. Kupujący otrzymał przedmiot już tydzień temu, przedwczoraj zatwierdził, że wszystko jest ok. Mam problem z otrzymaniem wypłaty.

Wysłałem już dwa razy wyciąg z konta bankowego i nadal moje konto nie może odbierać płatności.

Wysłałem dziś jeszcze raz wyciąg z konta (mBank) i pojawiła się informacja: "Po zakończeniu tego procesu wszelkie powiadomienia o wstrzymaniu wypłat znikną, pod warunkiem, że nie masz innych problemów z kontem." jednak obawiam się, że znów będzie to samo. Czy jest możliwość akceptacji ręcznej? Czy jest jakakolwiek możliwość odebrania moich pieniędzy?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

To jest jawne oszustwo , jestem w podobnej sytuacji mam  sprzedany przedmiot , nie ma możliwości wypłaty , na czerwonym pasku pisze o blokadzie konta , przy rejestracji podałem wszystkie dane , scanów  dokumentów i wyciąg z kont drugi raz nie wyślę , Pytanie brzmi czy komuś udało się odblokować konto na Eby.pl

a w moim przypadku jak sprzedam droższy przedmiot , to potencjalnie ktoś się zbogaći ale nie ja .

Czy nie zastanawia was to że na Eby.pl nie ma komunikatora , ktoś tu jakieś klocki odwala , jakiś Kierownik działu Polska ,możżżee zadłużony jest  i się śmieje z nas sprzedawców , sprawa dla Policji  .

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań