06-06-2024 13:44
Dzień dobry. Założyłem konto i sprzedałem przedmiot. Kupujący otrzymał przedmiot już tydzień temu, przedwczoraj zatwierdził, że wszystko jest ok. Mam problem z otrzymaniem wypłaty.
Wysłałem już dwa razy wyciąg z konta bankowego i nadal moje konto nie może odbierać płatności.
Wysłałem dziś jeszcze raz wyciąg z konta (mBank) i pojawiła się informacja: "Po zakończeniu tego procesu wszelkie powiadomienia o wstrzymaniu wypłat znikną, pod warunkiem, że nie masz innych problemów z kontem." jednak obawiam się, że znów będzie to samo. Czy jest możliwość akceptacji ręcznej? Czy jest jakakolwiek możliwość odebrania moich pieniędzy?
To jest jawne oszustwo , jestem w podobnej sytuacji mam sprzedany przedmiot , nie ma możliwości wypłaty , na czerwonym pasku pisze o blokadzie konta , przy rejestracji podałem wszystkie dane , scanów dokumentów i wyciąg z kont drugi raz nie wyślę , Pytanie brzmi czy komuś udało się odblokować konto na Eby.pl
a w moim przypadku jak sprzedam droższy przedmiot , to potencjalnie ktoś się zbogaći ale nie ja .
Czy nie zastanawia was to że na Eby.pl nie ma komunikatora , ktoś tu jakieś klocki odwala , jakiś Kierownik działu Polska ,możżżee zadłużony jest i się śmieje z nas sprzedawców , sprawa dla Policji .
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |