Witam. Jestem tu nowy. Chciałbym zakupić samochód za pośrednictwem e bay. Czy to napewno bezpieczne.

Chciałbym zakupić samochód w Danii. Jaką mam gwarancje że otrzymam właśnie to auto. Jaką forme płatności najlepiej wybrać. jak to wogole działa?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

Pewniej bedzie kiedy zobaczysz (zrozumiesz jego stan) auto przed kupieniem.
Co prawda ja kupiłem samochód z dostawa i płatność po sprawdzeniu.
Wszystko było właściwie.
Mam te auto do dziś , a minęło szczęście lat (:
Pozdrawiam.

Nie ma gwarancji ze otrzymasz to auto i w takim stanie jak opisane + bedzie cie kosztowal transport chyba ze pojedziesz osobiscie i jestes w stanie sprawdzic stan techniczny samochodu a takze licznik .

Zapoznaj sie z firma ktora sprzedaje. Jaki warunki oferuja rezygnacji z zakupu. Kto zaplaci koszt transportu jesli samochod nie bedzie ci odpowiadal i zechcesz go odeslac? Nie kupuj raczej od prywatnego sprzedawcy chyba ze pojedziesz osobiscie ale nie jedz  z gotowka. Sprawdz czy sprzedawca jest wiarygodny.

Nie kupowalbym samochodu na odleglosc a kupilem ich w zyciu kilkanascie i kazdy gdzies blisko po obejrzeniu i sprawdzeniu licznika, oleju, przekladni, posluchaniu silnka, po przejechaniu sie

Moja rada: daj sobie spokoj. Samochod kup w Polsce i w poblizu. W razie klopotow bedziesz mial wieksze mozliwosci + nizszy koszt i mniejsze ryzyko. Sprawdz samochod sam lub popros mechanika.

Wciaz na Ebay czy Allegro mozesz znaleczc samochod w okolicy lub...kup gazete

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay