03-06-2012 13:31
W stanach wnieśli limit sprzedaży do maksymalnie 10 przedmiotów czy to samo jest Polsce czy mogę sprzedawać więcej przedmiotów niż 10? Z góry dzieki wam za pomoc
Marku, ale wydaje mi się, że jest ten limit dla prywatnych userów i/lub nie mających opinii i/lub userów z małym stażem sprzedaży,
bo ja z konta shaver_poland w każdym serwisie wystawię i milion sztuk na sprzedaż i też nie mam limitu
ale limity rzeczywiście są, bo pokazuje to cennik chcociażby na kanadyjskim ebayu (tam można tylko 50 przedmiotów, tylko szczerze nie wiem z czym to się je, bo nie znam angielskiego ; )
nic nie wniesli przynajmniej w kategoriach "beauty" i "collectibles".
Sprzedaje artykuly po 25 sztuk na kazdej aukcji kup teraz na miesiac za 50 centow.
Dzis przetestowalem wystawienie 99999 sztuk z wyeksponowaniem na Ebay/uk za 50 centow i pozwolilo mi tzn. nie kliknalem na finalne "yes" bo nie mam 99999 sztulk ale wydale mi sie ze praktyczny limit jest wystarczajacy.
w każdym serwisie jest limit sprzedawanych przedmiotów, nie tylko w USA, do tej pory w polskim serwisie nie było i na 99,99% nie ma (choć się mogę mylić) spróbuj a się sam przekonasz ;d
polski ebay póki co nie wprowadził limitów, przynajmniej do tej pory nie było
Hej a jak chce sprzedawać z Polski do Anglii Niemiec Fracji to mogę sprzedawać czy są jakieś limity?:) Jezeli są to jakie. Pozdrawiam.
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |