Problem z wystawianiem aukcji

eshoes24
Użytkownik

Witam wszystkich.

Mam ostatnio problem z wystawianiem aukcji.

Głównie wystawiam swoje aukcje na niemieckim ebay w formacie "do odwołania". Tworzy to przyjemną historię sprzedaży. Problem w tym, że pomimo tego formatu moje aukcje kończą się po 30 dniach i muszę je wstawiać ręcznie. Sprawdzałem wszelkie możliwe ustawienia automatyzacji w mendżerze sprzedaży, wszystko jest ustawione O.K.

Próbowałem, oczywiście, skontaktować się z supportem eBaya, ale po 20 minutach chcąc nie chcąc skapitulowałem. Jeśli ktoś ma podobny problem i udało wam się go jakoś rozwiązać, dajcie znać.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

jest to  nie możliwe,

czy przy wystawianiu aukcji masz zaznaczone Gultig bis auf Widerruf

(oczywiście nad u powinny być dwie kropeczki)

jeśli tak aukcja jest automatycznie odnawiana co 30 dni, innej opcji nie ma 🙂

eshoes24
Użytkownik

Wszystko uregulowane.

Wiem już chyba, w czym problem. Na początku miesiąca zostałą zmieniona waluta faktur od ebaya, z PLN-ów na Euro. Opłaty wszystkich starych aukcji idą jeszcze na starą, PLN-ową fakturę, opłaty aukcji wstawionych w tym miesiącu idą już na "europejską":) Pewnie dlatego aukcje nie zostały przedłużone, jako że były powiązane ze starą fakturą.

Kombinacje, kombinacje, kombinacje:)

czy wszystkie oplaty za sprzedaz masz uregulowane?

eshoes24
Użytkownik

Właśnie cały problem w tym, że mam ustawione BaW. Sam już nie wiem, co mogę zrobić, strasznie uderzy to w moją sprzedaż.

Na niemieckich forach niektórzy mają ten sam problem, rozwiązania jak na razie nie widać. Podejrzewam, że jest to związane z problemami z tym nieszczęsnym projektem pilotowym:(

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay