Problem z widocznością aukcji w ebay.com

Witam Was serdecznie

dopiero zacyznam moją przygodę z Ebay i już porblemy 😞

mianowicie

zalogowałam się na ebay.com wystawiłam aukcję - niby jest jako aktywna a nie widać jej szukając poprzez wyszukiwarkę ani też klikając w moją nazwę usera - przedmioty sprzedawcy - pokazuje 0

https://www.ebay.com/itm/362491655746

link do aukcji

co gorsze- nie mogę dokonać żadnej  zmiany w aukcji - po pierwszej próbie wyskoczyło mi że potrzebne potiwerdzenie konta sms- ok czekałam ale nie dotarł poźniej poprzez odpwoiedź na tajne pytanie - odpowiadałam dobrze ale żadna odpwoeidź nie była dobra... teraz wyskakuje mi tylko już kontakt z działem obsługi ( wteyd gdy klikam zapisz zmiany w aukcji)

Pozatym - wyskoczyło mi o limicie-  ok ale powiem szczerze- że czytam o tych limitach i nadal nie wiem kiedy mi go zniosą i co mogę zrobić by go znieśli ?

Bardzo proszę Was o pomoc 

Ewa

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

to nie problemy tylko standardowe dla kazdego poczatkujacego procesy ebay. oferty moga nie byc widoczne w wynikach wyszukiwania po slowach kluczowych czy dla przegladajacych dana kategorie od razu. 

jesli masz konto bez dorobku sprzedazy (0 opinii) pozwalaja wystawiac ale moga prosic o dodatkowe weryfikacje, ktora trzeba zakonczyc wg instrukcji

limity sa rozne na liczbe ofert, kategorie i konto > sprawdz czy nie wyslali Ci mejla w tej sprawie lub wiadomosci w moj ebay na ebay.pl / ebay.com albo dol strony ebay.com > my ebay > selling gdzie powinno byc info o tzw. selling limits/allowance oraz o tym co musi sie stac / co trzeba zrobic aby podniesc limit

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay