03-04-2012 09:49
Ostatnio zmieniałam hasło i dobrze działa , ale jak chcę wystawic nowe aukcje przez ''SPRZEDAJ '' to pojawia mi sie ciagle taki komunikat - kopia ponizej :
'' Potwierdź swoją tożsamośćAby potwierdzić swoją tożsamość, skontaktuj się telefonicznie z Obsługą klienta pod numerem 00800 200 90 200 (połączenie bezpłatne) w godz. 08:00 - 18:00 7 dni w tygodniu i podaj ten kod zabezpieczający: 11884829017Po potwierdzeniu swojej tożsamości przejdź do następnego kroku.Dowiedz się więcej, w jaki sposób potwierdzenie swojej tożsamości pomaga w zachowaniu bezpieczeństwa Twojego konta.
Dzwonilam na ten nr tel kilka dni i ciągle odpowiedz \zadzwoń późnej.
Co mam wykonac aby wystawić now aukcje ???
Karolina Szczecinianka ;-(
to się zgadza, nie można się dodzwonić z plus-a, orange bez problemu i ze stacjonarnych również
tylko kręć cały numer włącznie z dwoma zerami
na dwie proby z roznych nr komorkowych udalo sie dodzwonic raz przy czym wg sieci plus nr jest niedostepny...
Dziewanna, proszę podziel się wiedzą jak załatwiłaś sprawę z tym fatalnym ebay'em. Dodzwoniłaś się z innego numeru tzn. nie z plusa? Mam ten problem i nie mogę się dodzwonić w żaden sposób.
Już wszszysto działa -- pomoc z Ebay fachowo - szybko - uprzejmie--dziekuje pani Gosi i innym 😉
Powyższa sprawa załatwiona przez Ebay - fachowo - uprzejmie i dośc szybko --- dziekuje pani Gosi ;-))
Już moge wystawiać nowe aukcje. Blokadę usunięto.
jedyne wyjscie jakie widze oprocz prob dodzwonienia sie to napisac to obslugi klienta o rade lub dodac do konta dane karty kredytowej...
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |