06-05-2012 15:11
Nie moege wystawic aukcji na amerykanskim ebay po zmianach jakie wprowadzono 1 maja.
Otrzymuje komunikat:
You're almost done with your listing. There's just one more thing to do. It looks like you don't have a reimbursement payment method on file with us. Sellers must have a reimbursement payment method on file under our Buyer Protection Policy.add your reimbursement payment method now . Once you're done, you'll be able to review and submit yo...
In order to complete your listing, please
Probuje zaktualizowac,dodac forme platnosci poprzez ich strone-ale nie da sie w zaden sposob,wyskakuje komunikat:
Sorry, this page is not available at this time.
I tak w kolko,nic sie nie da zrobic!!!
Co robic w takiej sytuacji? Czy ktos ma podobny pronlem?
Jak wystawic aukcje???
Bardzo prosze o pomoc!!!
to jest w tej chwili dostępne w serwisach ebay amerykańskim, angielskim i niemieckim i jest dla tych sprzedawców co mają mały staż na ebayu
ja wczoraj wystawiałem aukcje na angielskim ebayu i nie mam tego problemu, nawet to coś mi się nie wyświetla
(mój staż na ebayu to prawie 5 lat, +3400 opinii i ponad 5 tys sprzedanych przedmiotów), to tak dla jasności 😛
Marku pewein użytkownik zadał mi zapytanie na prywatną wiadomość
że wszyscy sprzedawcy na ebay.com i ebay.co.uk muszą dodać opcję płatności zwrotnych, pierwszy raz się z tym spotykam, może Tobie wiadomo coś na ten temat ?
Dzięki Piotr (shaver_poland)
Zawiadom Ebay o problemie. Z czasem usuna te usterki.
Ja mam ten sam problem, zglosilem i czekam. Mam nadziej ze to szybko usuną. Poprostu w ebay polska nie ma funkcji "metody zwrotu pieniadzy"
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |