Limit sprzedazy - przedmioty bez limitu?

Witam,

Kontaktowalem sie z Centrum Obslugi klienta eBay Polska w sprawie zwiekszenia limitow wystawianych przedmiotow. Otrzymalem odpowiedz, ze z uwagi na to iz moje konto ma 20-kilka dni, nie sa w stanie zdjac limitow i zebym skontaktowal sie z nimi po zebraniu pozytywnych komentarzy i tak dalej. Wiadomo, standardowa formulka.

Jednak - w mailu od konsultanta pojawilo sie jedno interesujace stwierdzenie, mianowicie:

W chwili obecnej nie możemy zwiększyć limitów sprzedaży związanych z określonego rodzaju przedmiotami. Możesz jednakże bez przeszkód wystawiać inne przedmioty, których sprzedaż nie podlega ograniczeniom. Zanim wystawisz przedmiot na sprzedaż upewnij się, że nie naruszasz żadnej z zasad serwisu eBay.

Czy ktos z forumowiczow orientuje sie moze, jakie to przedmioty nie podlegaja ograniczeniom sprzedazy? Probowalem poszukiwan na stronach eBay'a, niestety nic sie nie dowiedzialem. Domyslam sie, ze rzeczy te nie beda zbytnio pokrywaly sie z profilem mojej dzialalnosci (odziez z lat .80 i .90), ale byc moze umozliwi mi tymczasowe, szybsze nabicie pozytywnego feedbacku :-).

z gory dzieki za pomoc,

Maciek

Vintage Consortium 68

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (1)

Odpowiedzi (1)

masz tu wykaz przedmiotów zabronionych

http://pages.ebay.pl/help/policies/items-ov.html#2

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań