14-12-2011 19:13
Witam serdecznie,
Może to banał, ale nie mam pojęcia jak zredukować koszty wystawiania aukcji na ebay.de. Mam Mały Sklep, naiwnie myślałam, że dzieki temu bedę mogła korzystać z preferyncyjnych stawek we wszystkich serwisach. Niestety albo robię coś źle, albo nie jest tak prosto jak myslałam. Teoretycznie posiadając Basis-Shop koszty wystawienia aukcji powinny wynosić do 1 EURO niezależnie od wartości wystawianego przedmiotu. A tymczasem wychodzi mi 4-6 EURO bez opcji dodatkowych.
Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam !
jesli wystawiasz kup teraz poprzez ebay.de jako osoba fizyczna a nie firma i nie masz subskrypcji sklepu na ebay.de to wg mnie ponosisz te oplaty za wystawienie
subskrypcja sklepu na ebay.pl nie oznacza jednoczesnej subskrypcji sklepu na ebay.de czy na innym ebayu
Dwie pierwsze aukcje wystawiłam za pośrednictwem polskiego ebaya, zorientowałam się, że są praktycznie niewidoczne dla klientów w Niemczech, dlatego kolejne wystawiałam już za pośrednictwem ebay.de, np: http://www.ebay.de/itm/Sprinsattel-Kentaur-Naxos-de-lux-17-5-Test-Sattel-/290644873848?pt=Reits%C3%A... . I tutaj zaczęły sie schody. Ok, dodałam więcej zdjęć, ale podstawowa opłata za aukcje i tak wychodzi mi 4€. Czy popełniam gdzieś błąd?
jesli masz na mysli aukcje kup teraz wystawione z tego uzytkownika, to sa wystawione na ebay.pl w polskich kategoriach a nie w sklepie na ebay.de
mozesz sprecyzowac dokladnie, o ktore aukcje chodzi (wystawione innym uzytkownikiem?)
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |