Jaka piękna tragedia,jaka piękna tragedia jest.Czy ktoś w ogólę ogląda te aukcję?

Trzeci tydzień wystawiam przedmiot który sam kiedyś wykonałem,rękodzieło powiedzmy,aukcja z PL ale na niemal cały świat.I co i nic, pies z kulawą nogą z ciekawości tam nie zajży,wszelkie wyświetlenia to chyba moje zerkanie.Katastrofa przez duże K z tego co obserwuję u konkurencji ze świata to u nich wcale lepiej nie jest.Powiedzcie mi czy to tutaj normalne że aukcje wiszą tygodniami bez żadnego zainteresowania a może ja coś źle robię??

Pokaż cały temat

1. nie wiem, czy i jak duzy jest popyt na taki towar, ale chyba nie nalezy do kategorii niezbednych lub produktow masowych wiec nie ma co spodziewac sie nawalu zamowien

2. chinczycy sprzedaja podobne rzeczy np. na ebay.com TANIEJ

3. chinczycy maja lepsze i bardziej dopracowane i szczegolowe opisy z grafikami, mnostwem zdjec czy filmami wideo. twoj opis jest, delikatnie mowiac, malo inspirujacy

4. wystawiasz na ebay.pl i widocznosc tej aukcji w zagranicznych ebayach jest bardzo ograniczona (sam ebay informuje, ze aukcja na ebay.pl tylko 'MOZE' byc widoczna w innych serwisach)

5. przy malej ilosci opinii za sprzedaz, nawet jesli aukcja pokaze sie w wynikach np. na ebay.com, to pewnie w sekcji aukcji od miedzynardowych sprzedawcow, ktora jest wyswietlana, gdy juz zabraknie do wyswietlenia aukcji wystawionych na ebay.com lub bedzie ich malo

6. sprobuj wystawic bezposrednio na tym ebayu/rynku, na ktorym wg ciebie masz najwieksza szanse sprzedac - polecam takze zapoznanie sie ze stronami o sprzedazy za granice

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay