Ile twa spor jesli kupujacy nie odpowiada
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
18-12-2017 18:08
Witam mam otwarte dwa spory z kupujacymi temat paczka nie dotarla do kupujacego. Na pytania w sporze odpowiadałem za każdym razem teraz juz od ładnych kilku dni czekam na odpowiedz od kupującego i spor widnieje z adnotacją czekamy na odpowiedz kupujacego. Myśle ze paczka dotarła a kupujący nie zamknął sporu. I moje pytanie jak długo taki spor bez odpowiedzi bedzie widniał jako otwarty i kiedy on zostanie zamkniety oraz na czyja strone rozwiazany nadmienie tylko ze zostaly wstrzymane pieniadze gdy zostal otwary spor
Dzieki za pomoc
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
przeczytaj dokładnie , wszystko jest opisane ! Do kiedy kupujący ma czas na udzielenie informacji.
między czasie sprawdzaj czy przesykła została doręczona.
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
tez tej paczki nie widać ?
Lepiej aby nie odpowiedział wtedy sprawa zostanie zamknięta na Twoją korzyść.
* nie ma zdania -czekamy na odpowiedz kupującego ma czas ***** i wtedy będziemy kontynuować dalej...
** do stanów jak masz możliwość to tylko global express
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
Jesli ktos ma srawdzony ten global expres niech sie podzieli info czy jest sledzenie w usa
dzieki
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
jest pełne śledzenie od nadania do doręczenia.
I dużo szybciej dochodzi niż paczka priorytetowa ( paczka musi zostać *oclona ) jest ryzyko że z jakiegoś powodu zostanie zatrzymana czy coś.
Najgorsze jest to że ciężkie pieniądze się płaci za priorytet a i tak po stronie USA dają ciała , ogólnie jak masz krótki czas dostawy to już w ogóle amerykańce frajerskie nosy tylko czekają aby otworzyć spór : mają kase i towar.
za to global jest trakktowany jako list hehe ale masz pełne śledzenie , nie wymaga CN20 itp itd ..
zobacz u mnie na aukcjach czas dostawy jest po 20-25 dni europa 25-35 dni Ameryki itp
Tak niestety poczta ma 90dni na odpowiedz .